Renata Marušić

Renata Marušić

Voditeljica Odjela za provedbu EU projekata u ZADRA NOVA Regionalnoj razvojnoj agenciji Zadarske županije

Životopis

Od 2005. sudjeluje u pripremi i provedbi europskih projekata značajnih za društveno-ekonomski razvoj Zadarske županije. Iskustvo uključuje razvoj suradnje javnog, privatnog i civilnog sektora te izgradnju i koordinaciju partnerstva na nacionalnoj i međunarodnoj razini.
Od 2013. godine – Voditeljica Odjela za provedbu EU projekata u Agenciji za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA. Iskustvo uključuje koordinaciju rada timova za provedbu projekata u kojima Agencija sudjeluje kao nositelj ili partner; planiranje, savjetovanje i nadzor provedbe projektnih aktivnosti vezano za financijske, administrativne i druge aspekte provedbe.

NA KONFERENCIJI ĆE PREDSTAVITI USPJEŠAN EU PROJEKT

COWORKING ZADAR
U sklopu IPA Programa proveden je projekt Coworking Zadar - Suradnjom do inovacija koji je omogućio otvaranje prvog coworking prostora u Zadru. Projekt vrijednosti 700.000 EUR-a okupio je lokalne potporne institucije te lokalnu i regionalnu samoupravu s ciljem osnaživanja malog i srednjeg poduzetništva i mogućnosti samozapošljavanja kroz razvoj inovativne poduzetničke infrastrukture i pratećih usluga. Projekt je financijski i institucionalno održiv kroz zajedničko upravljanje razvojem COIN coworking prostora koji već 2 godine djeluje u Zadru i okuplja oko 30 stalnih korisnika i preko 500 posjetitelja godišnje.

PROČITAJTE INTERVJU S RENATOM MARUŠIĆ

KONTAKT

Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA
Tel: + 385 23 492 880
Fax: + 385 23 492 881
Email: zadra@zadra.hr
Web: www.zadra.hr